Samen met Heineken Supply Chain: de zesde Demodag van MKBdoet, het programma voor minder praten en sneller leren als het om robotica gaat. Met voorbeelden van vakmensen die wat bereikt hebben met techniek.

Deze Demodag wordt gehouden bij de grootste brouwerij van Europa: Heineken Zoeterwoude. Michiel Maagd (Michiel Maagd | LinkedIn) en Wessel Reurslag (Wessel Reurslag | LinkedIn) geven ons een inzicht in het vormgeven van een data-gedreven brouwerij. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zij zien hoe robots ondersteunen in de logistieke operatie.

Ben je nieuwsgierig naar de ‘Smart Brewery’? Laat Mark Bruijnen (Mark Bruijnen | LinkedIn) dan weten waarom jij geïnspireerd wilt worden over slimme technologie in de logistieke operatie? Stuur een e-mail naar m.c.bruijnen@tudelft.nl en laat je contactgegevens achter, dan neemt hij spoedig contact met je op over deelname aan dit unieke event.

Programma

08.30 Inloop
09:00 Welkom & intro van het Smart Brewery programma
09:20 Praktijkvoorbeelden robotica
09:50 Anomaly detection van bierflesjes
10.20 Innovatieprogramma robotica MKBdoet
10.30 Rondleiding in de brouwerij
12.00 Einde

Over Heineken Brouwerij Zoeterwoude

De Heineken bierbrouwerij uit Zoeterwoude is opgericht in 1864 en naar de grootste brouwerij van Europa uitgegroeid met 89 bieren in het assortiment. De brouwerij in Zoeterwoude is een data-gedreven brouwerij. Dat wil zeggen dat de brouwerij werkt als een ecosysteem van digitale producten die Heineken heeft gecreëerd om werknemers in brouwerijen te helpen hun werk efficiënter en effectiever uit te voeren. Er zijn veel bewegende delen in dit ecosysteem, met zes bedrijven die zes verschillende diensten leveren in de categorieën “connected worker” en “smart brewery”. De connected worker kant omvat diensten als One2Improve, taakbeheer en digitale realiteiten, terwijl de smart brewery kant diensten omvat als IoT platforms, dashboards, analytics en robotica.

Over RoboHouse

RoboHouse is een robotica fieldlab voor de toekomst van werk, gevestigd op de campus van de Technische Universiteit Delft. We zijn een plek waar theorie en praktijk elkaar kunnen ontmoeten zonder onzin en met plezier. Daarvoor hebben we een industriële omgeving ingericht die learning-by-doing aanmoedigt. Vakmensen, bedrijven en onderzoekers gaan iedere dag aan de slag om robotica te ontwikkelen en uit te proberen. Ons doel is om samen te leren hoe de werkvloer duurzaam aantrekkelijk gemaakt kan worden voor werknemers, industrie en maatschappij.

 

Mede gefinancierd in het kader van de respons van de Europese Unie op de COVID-19-pandemie.

Date
29/06/2023
Time
08:30 – 12:00
Location
Heineken Brouwerij Zoeterwoude