Samen met TNO en Wederic organiseert RoboHouse weer een Demodag van MKBdoet, het programma voor minder praten en sneller leren als het om robotica gaat. Met voorbeelden van vakmensen die wat bereiken met techniek.

Hoe integreer je digitale werkprocessen op de werkvloer? Welke technische oplossingen zijn er al? Welke uitdagingen houden ons momenteel tegen? En hoe overkomen we deze barrières? We onderzoeken of ‘flexible manufacturing’ een antwoord is.

De middag trapt af met twee presentaties. Bedrijven HTC en AWL-Techniek tonen praktische toepassingen van digitalisering in MKB en grootbedrijf.

Daarna bekijken we tijdens de interactieve workshop minimaal 5 demonstraties, waaronder digitale werkinstructies, traceerbaarheid en geautomatiseerde kwaliteitsinspectie.

Beoordeel zelf of deze manieren van digitalisering kunnen bijdragen efficiëntere en flexibelere productie. We eindigen met een sessie over de mogelijkheden tot concrete opvolging. En niet te vergeten, een afsluitende borrel.

Datum en tijd

12 april van 14:00u tot 17:30u, met aansluitend een netwerkborrel.

Wat kun je verwachten?

Een inspirerende middag waarbij techniek centraal staat, maar ook zichtbaar en tastbaar wordt. Daarnaast biedt deze dag de gelegenheid om te netwerken met andere professionals uit de maakindustrie. Je kunt van gedachten wisselen over de laatste ontwikkelingen en trends. Samen gaan we op zoek hoe we barrières kunnen overwinnen. Met technologie, nieuwe samenwerkingen en mogelijkheden voor subsidie of financiering.

Schrijf je snel in, we hebben een beperkt aantal plaatsen. Meld je aan via het aanmeldformulier.

Komt 12 april nu niet uit, maar wil je wel naar een andere demodag van MKBdoet bij RoboHouse? Of heb je andere vragen. Neem gerust contact op met Mark Bruijnen, onze coördinator MKBdoet: 06- 110 083 23, m.c.bruijnen@tudelft.nl

Over RoboHouse

RoboHouse is een robotica fieldlab voor de toekomst van werk, gevestigd op de campus van de Technische Universiteit Delft. We zijn een plek waar theorie en praktijk elkaar kunnen ontmoeten zonder onzin en met plezier. Daarvoor hebben we een industriële omgeving ingericht die learning-by-doing aanmoedigt. Vakmensen, bedrijven en onderzoekers gaan iedere dag aan de slag om robotica te ontwikkelen en uit te proberen. Ons doel is om samen te leren hoe de werkvloer duurzaam aantrekkelijk gemaakt kan worden voor werknemers, industrie en maatschappij.

Over TNO

Wij zijn TNO. Sinds 1932 is het onze taak om de juiste antwoorden te geven en om de juiste vragen te stellen. Zo werken we voor welzijn en welvaart. Voor vandaag en morgen. Door disciplines en domeinen te combineren kunnen we de meest complexe vragen aan. TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren. Zo versterken we op een duurzame manier de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving.

Over Wederic

Wij helpen innovatieve organisaties. We maken impact door het bieden van vernieuwende inzichten, door het vinden en verkrijgen van subsidies en financiering. We initiëren samenwerkingen door ons ruime netwerk proactief in te zetten en naar vernieuwende samenwerkingsvormen te zoeken. Zo helpen wij onze klanten met het behalen van langdurige successen. Met onze unieke aanpak en brede kennis van technologie en business ondersteunen we kennisinstellingen, overheden, start-ups, MKB en grootbedrijf. We deliver results.

Mede gefinancierd in het kader van de respons van de Europese Unie op de COVID-19-pandemie.

Date
12/04/2023
Time
14:00 – 17:30
Location
RoboHouse, Julianalaan 67, Delft