De arbeidsmarkt is al krap, maar het groeiende personeelstekort geldt helemaal voor zware, saaie of gevaarlijke banen. Robots worden dan ook steeds vaker ingezet in Nederland. Niet eens zozeer om mensen te vervangen, maar vooral ook hoe je mensen kunt ondersteunen.

Maar hoe implementeer je nieuwe innovaties in je bedrijf? En hoe zorg je ervoor dat je werknemers en processen soepel meegaan in deze transitie? Ons Robots in Business-event biedt jou de kans om inzicht te krijgen in de ervaringen van koplopers uit onze industrie. Leer van grote organisaties als Albert Heijn en Heineken, en maak met hun kennis ook jouw bedrijf toekomstbestendig.

Meld je gratis aan!

Aanmelden

Programma

Het evenement vindt plaats op vrijdag 17 november 2023 van 12.00 tot 18.00 uur.

12.00 uur Eerste plenaire sessie met keynote sprekers, waaronder:
Magne Setnes – Chief Supply Chain Officer Heineken
Koen Wolters – Director Architecture, Stores & Supply Chain Technology Platform Albert Heijn
Dirk Schraven – Executive Board Member Innovation Erasmus MC

Vanaf 12.00 uur staat er voor de bezoekers van de tweede plenaire sessie een lunch klaar.

13.00 uur Tweede plenaire sessie met keynote sprekers. Voor de bezoekers van de eerste plenaire sessie staat er vanaf 13.00 uur een lunch klaar.

14.15 uur Break-out sessies

Slim Produceren – TNO 
Hoogopgeleid personeel waarvoor de pensioenleeftijd nadert, hoe ga jij dit gat opvullen in deze arbeidsmarkt? Digitale ondersteuning biedt kansen voor medewerkers met minder ervaring of technische skills. Hoe doe je dat?

De Slimme Brouwerij – Heineken 
Hoe kun je het werk van medewerkers binnen een brouwerij veiliger en eenvoudiger maken? En hoe kun je technologie gebruiken om kwaliteitscontrole of het verhelpen van storingen eenvoudiger te maken?

Winkel van de toekomst – Ahold Delhaize/Albert Heijn 
Hoe kun je order-picken in de winkel automatiseren, waarbij kunstmatige intelligentie rekening houdt met zoveel verschillende producten, verpakkingen en factoren op de werkvloer? Albert Heijn investeert enorm in tech, data en digital.

Autonome kas – TU Delft 
Hoe verander je een volledige industrie? De tuinbouw heeft veel gastarbeiders en het werken met organische/levende objecten is moeilijk te automatiseren. Hightech oplossingen bieden verlichting van de zware arbeidsomstandigheden in warme kassen.

15.30 uur Innovatiemarkt met demo’s van de nieuwste technologieën uit de wetenschap

16.30 uur Netwerkborrel

Meld je aan

Wil je deze kans niet missen? Meld je zo snel mogelijk aan, we hebben nog maar enkele plekken beschikbaar en verwachten binnen enkele dagen vol te zitten. Aanmelden kan via de aanmeldknop.

Date
17/11/2023
Time
12:00 – 18:00
Location
RoboHouse, Julianalaan 67, Delft