Wil je als mkb’er starten met innovatie? Ben je al bezig met innovatie, maar wil je dit naar het volgende level brengen? Of wil je je als startende onderneming bedrijfsruimte en je vestigen bij RoboHouse? We hebben voor al deze doeleindes een subsidieregeling via het programma Kansen voor West.

De subsidieregeling is onderverdeeld in drie zogenaamde ‘vouchers’. Elke voucher heeft zijn eigen doel, waarde en voorwaarden. Hieronder vind je meer informatie over deze vouchers.

Adviesvoucher

Met een Adviesvoucher krijg je ondersteuning van experts van RoboHouse en toegang tot faciliteiten voor de ontwikkeling en groei van je bedrijf. Het gaat om advies voor bijvoorbeeld experimenten in een vroege fase of innovaties. Deze voucher heeft een waarde van maximaal €15.000 en wordt volledig vergoed.

Pilotvoucher

Een Pilotvoucher helpt je bij grotere experimenten en innovaties in een latere fase. Je krijgt begeleiding van experts van RoboHouse, en eventueel ook van wetenschappers. De waarde van deze voucher is maximaal €50.000, waarbij 50% van de kosten worden vergoed. De andere 50% is een eigen bijdrage.

Vestigingsvoucher

Een Vestigingsvoucher helpt je bij het opzetten van je eerste bedrijfsruimte op de TU Delft Campus. Zo kun je je hiermee vestigen bij RoboHouse en de huur deels financieren vanuit deze subsidieregeling. De waarde van deze voucher is maximaal €15.000, waarbij 50% van de kosten worden vergoed. De andere 50% is een eigen bijdrage.

Gebruik maken van subsidieregeling

Ben je geïnteresseerd? Lees meer over de voucherregeling en neem contact op voor een kennismaking via onderstaande contactpersonen. Grijp deze kans om je onderneming naar het volgende niveau te brengen!

Innovatieprojecten voor het mkb met RoboHouse:
Voor de Adviesvoucher of Pilotvoucher neem je contact op met Mark Bruijnen (m.c.bruijnen@tudelft.nl)

Vestigen in RoboHouse:
Voor de Vestigingsvoucher neem je contact op met Roksolana Hoogstede – Malhanova (r.hoogstede-malhanova@tudelft.nl).

Naast RoboHouse kun je ook bij andere fieldlabs op de TU Delft Campus terecht, zoals The Green Village, VPdelta, Aerospace Innovation Hub, Smart Advanced Manufacturing XL, Mondai House of AI, en Delft on Internet of Things (DoIoT).

Meer weten over subsidies?

Kom in contact met RoboHouse