Hoe kun je je productieproces efficiënter inrichten? Met welke maatregelen kun je de kwaliteit van de producten verbeteren? En op welke manieren kunnen medewerkers beter worden ondersteund?

TU Delft fieldlab RoboHouse helpt ondernemers bij deze vragen. Als fieldlab op het gebied van robotica en AI hebben wij als doel om innovaties op deze gebieden te versnellen. Met onze testfaciliteiten kunnen bedrijven, overheden, onderzoekers en onderwijsinstellingen de nieuwste technologieën ontwikkelen, testen en erover leren.

Wat is MKBdoet?

In het programma MKBdoet werk je kosteloos samen met innovatie-experts van RoboHouse aan dit soort vraagstukken. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van technologie en kijkt mee hoe andere ondernemers dit in de praktijk hebben gebracht.

 

Hoe werkt MKBdoet?

Het programma MKBdoet bestaat uit drie onderdelen:

  • MKBdoet Demodag: inspireren
  • MKBdoet Kennissprint: kennis ontwikkelen
  • MKBdoet Actieplan: technologie valideren

Het programma kan in deze volgorde worden gevolgd, of per onderdeel.

MKBdoet: Demodag

Kom naar de Demodag

Tijdens de Demodag maak je kennis met nieuwe en toegepaste technologieën bij RoboHouse. Hiermee krijg je antwoord op de vraag: welke technologieën zijn er? Tijdsinvestering: 2 uur. Kosteloos, ter waarde van 250 euro.

MKBdoet: Kennissprint

Doe mee aan de Kennissprint

In de Kennissprint gaan we in 3 dagdelen samen met concrete vragen of problemen aan de slag. De dagdelen zijn opgesplitst in een interview op locatie, een kennisworkshop en een werkbezoek bij een voorlopend bedrijf. Zo verzamel je oplossingsrichtingen waarmee je aan de slag kunt gaan. Kosteloos, ter waarde van 5.000 euro.

MKBdoet: Actieplan

Je eigen Actieplan

In 12 weken werk je samen met experts aan jouw vraagstuk. Je krijgt antwoord op de vraag: neemt de gekozen oplossing mijn probleem weg? Met het Actieplan heb je een concreet resultaat waar je mee verder kunt. Tijdsinvestering: 4 uur, gedurende 2-12 weken. Kosteloos, ter waarde van 15.000 euro.

Gratis deelname

Het programma MKBdoet wordt gesteund met subsidie, zodat midden- en kleinbedrijven kosteloos kunnen deelnemen.

Meld je nu aan voor MKBdoet

Contact Mark Bruijnen

MKBdoet wordt mede gefinancierd in het kader van de respons van de Europese Unie op de COVID-19-pandemie. Met subsidie van het EFRO (Europees Fonds Regionale Ontwikkeling) programma. Dat uitgevoerd wordt door Kansen voor West.

We're sorry to inform you that our website is best viewed in a modern browser. Please upgrade your browser for the optimal experience.

close